Shakira & Rihanna 2014

Ads By Google


Shakira "Kan ikke huske at Forget You" (featuring Rihanna) [Video Premiere]

Stop verden lige nu # ShakiraIsBack! Colombianske super stjerne sanger Shakira markerede en dato for hendes højt ventede tilbagevenden til musikscenen. Efter flere forsinkelser endelig er den her! Den nye single blev udgivet på digitale detailhandlere den 13. januar 2014. Det er officielt kaldet "Kan ikke huske at Forget You", og det har gæst vokal af Barbados popstjerne Rihanna. Det er for meget!

Sangen blev co-skrevet af Shakira og Rihanna i samarbejde med John Hill, Tom Hull, Daniel Alexander Ledinsky og svensk singer-songwriter Erik Hassle, der er kendt af hans europæiske smash single 'Sårende ", udgivet i 2008. Den officielle video blev indspillet mellem 6 og 8 december. Shakira bekræftede, at videoen blev instrueret af Joseph Kahn på Twitter. Det blev uropført på VEVO den 30. januar 2014.

Produceret af Shakira, John Hill og Kid Harpoon spor er påvirket af den jamaicanske Rocksteady møder Ska, der anvendes på No Doubt seneste studiealbum "Push og puffe", udgivet i 2012. Shakira bevæger sig væk fra den mere kommercielle pop dance lyd, og returnerer væddemål på en pop rock stil, noget tættere til hendes begyndelser i musikverdenen.

"Kan ikke huske at Forget You" er bekræftet en den første single fra Shakira kommende tiende selvstændige titlen studiealbum, 'Shakira', planlagt til at blive frigivet på digitale detailhandlere på 25 Marts, 2014 via RCA og Sony Latin Iberica. Sangeren lancerede den spanske version af det indre titlen "Nunca mig acuerdo de olvidarte" den 21. januar.

Tags: Netflix, Youtube, Youbio, Tv3 play, Tv2 Play, Viaplay, Boxer, Tv Stream