Se Nybyggerne Online

Serie info
Fire vidt forskellige par har taget imod en kæmpe udfordring: De skal flytte ind i hvert deres ufærdige typehus, og på bare ni uger skal de gøre det til deres drømmehjem. De har kun 350.000 kroner at gøre det for, og ingen af parrene har nogen som helst håndværkererfaring.

Fra råhus til drømmebolig
Hvem bliver de dygtige vindere af deres eget drømmehus? Det kan du se NU, når der er finale i "Nybyggerne". Seerne afgør suverænt, hvilket af de fire par, der har klaret sig bedst, og vinder en af de største præmier i dansk tv-historie - det hus, som de selv har bygget og indrettet! Finalen bliver afgjort live ved SMS-afstemning - og du kan bakke op om dit yndlingspar.

Fra råhus til drømmebolig
Peter Ingemann og parrene er ved at være klar til den store finale. Seerne skal afgøre hvilket par, der skal løbe af med den store præmie - det hus, som de selv har bygget og indrettet! Men inden de fire par er klar til afgørelsen, skal husets sidste rum bygges færdigt. Og det er stuen det gælder. Alle par har store planer, men pengekassen er ved at være tom.

Fra råhus til drømmebolig
Deltagerne kommer igen på hårdt arbejde, når de skal lave gæstebadeværelse og husets mindste værelse. Det sætter gang i kreativiteten, for småbørnsforældrene Anne og Simon skal lave børneværelse og designparret Louise og Jonas vil lave en hjemmedesignet sofa i flere etager. IT-parret Lene og Henrik får en meget udfordrende uge, for Henrik fylder 30 år og skal fejre det med stor fest i det lokale forsamlingshus - samtidig med at parret forsøger at vinde ugepræmien på 20.000 kroner med deres wellness-rum.