Se Fed forvandling Online


Vi følger 22 mennesker, der alle må stå ansigt til ansigt med livstruende konsekvenser på grund af deres fedme. I hvert afsnit følger vi to personer igennem et utroligt seks måneder langt behandlingsprogram.

Rickywayne begyndte at tage på, da han gik i 5. klasse. Nu er han 35 år og vejer hele 250 kg. Han smuglede sig til ekstra mad og var på et tidspunkt oppe på syv måltider om dagen. Da hans mor døde, fik skyldfølelsen ham til at spise helt ukontrolleret. Nu skal Rickywayne tabe sig - ellers dør han selv. Jessica på 28 år vejer 130 kg og har altid været klassens tykke pige. Hun kæmper med en sygelig spisetrang og levner intet på tallerkenen, når hun forlader bordet. Hun frygter, at hvis hun ikke taber sig, løbet hendes familie rent bogstaveligt fra hende og efterlader hende alene.

Engang var Stacia teaterskuespiller, så tog hun på - og på - og på - og til slut var der ingen roller mere. Men selvom hun i dag vejer næsten 200 kg, hænger hun fast i de gamle mønstre - hun kan ikke lade være med at spise alt det, der er usundt, også selvom det vil ende med at koste hende livet. Tim har endnu en udfordring udover at være fed - han er dværg - og så er det i forvejen svært at finde både dates og fast arbejde. Skal hans liv blive bedre, må han tage sig sammen; og det skal være nu!