Se Lyden af Lørdag Online

Den overvældende mængde talentfulde vindere af alt fra “X factor” til det der er værre ser ikke ud til at komme med når Nikolaj Steen bliver vært på et nyt musikformat, som TV2 starter op på i løbet af foråret.
Formatet, de vælger at kalde for “Lyden af lørdag” bliver nemlig programmet hvor kendte musikere som Nikolaj Steen der jo lever af at synge, skrive sange og producere musik skal quizze i en quiz for hele familien.

“Lyden af lørdag” giver bedst af alt plads til hele to faste holdkaptajner, der så ellers repræsenterer hvert deres hold af “kendte sangere og musikere”.
Der så ellers “battler” og “quizzer” på deres viden om musik.
Det hele er naturligvis “uhøjtideligt”, hvorfor der også bliver tid til “nyfortolkninger af alle tiders største hits” og plads til “at genopdage de sange, vi havde glemt, vi elskede”.
Nikolaj Steen siger:

-Det bliver et program med god stemning, paratviden omkring musik og forhåbentlig også små musikalske lyspunkter. ”Lyden af lørdag” er et underholdningsprogram, hvor de medvirkende rent faktisk stiller op i noget de kan, og det, synes jeg, er dejligt, siger Nikolaj Steen.
Ikke overraskende er der derfor et orkester i studiet som Annika Askman leder.
Som du måske har gættet kæmper de mange kendte deltagere om at “retten til at give et nummer” og for retten til at “optræde for fuld musik i en festlig finale”.
Vi har fundet en ny video, hvor værten optræder.